• 115
    hocayı yeni görüntüleriyle görmek elbette güzel. ancak çok baştan savma iş olmuş. aceleye ne gerek vardı, anlamadım. 2023 seçimlerinden sonra olası bir iktidar değişikliği sonrası daha uzun ve daha farklı karakterlerin olduğu, şimdikinden daha detaylı ve gerçek bir dökümantasyon örneği olabilirdi. belki finansal kaygılar, çekim için belirli bir süre sonrası yayına hazırlık zorunluluğu vs bilemediğim şeyler olabilir, ancak bu elimizdeki çıktıyı değiştirmiyor. daha uzun zamana yayıp, gerekirse ilerleyen bir dönemde çekimlerine başlanabilirdi.

    the last dance’i izleyip de bunu beğenmek pek mümkün değil. gerçi last dance olmasa da aşağı yukarı aynı şeyleri söylerdim. bilmediğimiz, görmediğimiz bir şey yok, senelerdir dönen görüntüler ve olayların yeniden editlenmesinden ibaret olmuş. herkes hakan şükür ve arif erdem’e takılmış, eksik insanlar onlarla sınırlı değil. ben isterdim ki sadece hakan şükür, arif erdem değil; bülent korkmaz, hakan ünsal, abdurrahim albayrak, ünal aysal, adnan polat, emre belözoğlu, hatta yıldırım demirören ve aziz yıldırım da iki kelam etsin. bu bir belgesel ise, karşı taraftakilerin de görüşleri alınmalı. o cenahta bulunanların da fikirleri dökülmeli ki her şey ayan beyan ortaya çıksın. kalkıp ahmet ercanlar gibi ne idüğü belirsiz tipler gelsin demiyorum, ama en göz önünde olduğu dönemdeki tüm figürler az çok eteğindeki taşları döksünler. bunlar hocadan bir şey götürmez, kimse merak etmesin. hal böyle olunca 4 bölüm değil, 6-7 bölüm de olurdu.

    bu arada son bölümün son 5 dakikasını izleyen ve az çok hocayı bilen anlamıştır ki, hoca galatasaray’a bu sefer yönetici olarak gelmek üzere hazırlık yapıyor. çok bariz bu.

    çok büyük beklentilerle başladım ancak dağ fare doğurdu. netflix muhteşem bir malzemeyi kötü kullanmış maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın