resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 3804
    ben bizim bu oğlanı seviyorum çok seviyorum hatta.

    hem futbolculuğunu hem de insanlığını -bana iyi bir insanmış enerjisi veriyor- seviyorum. daha da gelişeceğini 25-27 yaşında bizim ligde galatasaray adına çok istatistikte ilk sıralara yükselmiş olacağını/olduğunu göreceğimizi düşünüyorum.

    ama tipik türk futbol kitlesi olarak çocuğun kariyerini bitirmeye yemin edilmiş durumda. her durumunda her koşulda sonuna kadar savunanlarda, yüz ifadesinden gol sevincinden amcasının oğlunun eşinin eltisine attığı tripli tweetlerden çıkarım yapıp eleştirenlerde bu çocuğa iyilik yapmıyor.

    bakın hala çocuk diyorum çünkü çocuk ve avrupalı yaşıtlarından daha zorlu şartlarda top oynamaya çalışıyor. hem fiziksel hem de psikolojik olarak çünkü bizim ülkemizde başarı mutlaka cezalandırılır başarılı olduğunda 10 kişi seninle seviniyorsa 100 kişi 1000 kişi senin o başarıdan olmanı istiyor bunun için çabalıyor.

    yedirmeyin bu çocuğu ey galatasaraylılar ! çakalların sırtlanların önüne atmayın ! bu çocuk bizim altyapımızdan çıkmadı ama bu armaya renklere bariz bir şekilde bağlı. - başakşehir'in kariyerini bitirmeye kast etmesi sonrası 2. ligden nasıl çekip kurtardığımız anlattığı röportajında gözleri nasıl parlıyor galatasaray'dan bahsederken-

    formsuzdu hem de formsuz kere formsuzdu. böyle zamanlarda formsuz demekten çekinmemeli, bir sonraki leveli vatandaşlığı elinden alınsına varan yorumlardan uzak durmalıyız.

    23 yaşında yerli 15 m euro piyasa değerine sahip bir oyuncudan bahsediyoruz. 1 sene de long shots kategorisini 10 dan 17 ye çıkardı çocuk yav :) öğrenecektir dar alanda adam geçmeyi de çizgiye ayağını basıp pas oyununa katılmayı da öğrenecektir. hatta öğrenecektir demeyeyim adapte olacaktır.

    yunus için de sözlerim geçerlidir. 1 senede ads'nin katkısı ile de nerelere geldi. tek başına olan ve tek başarılı kulüp olan bizler bu değerlerimizi kimseye yedirmemeliyiz.

    not : yunus akgün çukurdaki akın koçovalı karakterini oynayan elemana dehşet benzemiyor mu ya *
App Store'dan indirin Google Play'den alın