• 128
    transfer politikaları türk taraftarlar kadar ingilizleri rahatsız etmeyen championship kulübü. forumlarda, sosyal medyada biraz araştırma yapılırsa ne demek istediğim anlaşılır. dünyada hangi teknik adam, başkan vs. bir yere giderse gitsin tanıdığı adamlarla çalışmak ister bundan daha doğal bir şey yok. fatih terim de milan'a gittiğinde kendi ekibiyle çalıştı, ümit davala'yı transfer etti hakan şükür, okan buruk için bayaa uğraştı. keza ülkemize gelen sportif direktör ve yabancı teknik adamlar daha önceden çalıştığı menajerlik ağlarını kullanarak buraya oyuncu getiriyorlar.

    gelelim hull city'nin konumuna... bu takım zaten çıkma adayı fln değil, öyle bir bütçeleri yok en fazla bizim büyük takımlar kadar bütçeleri vardır e buna uygun da transfer yapıyorlar. en son 6 sene önce premier ligdeydi zaten. şöyle bi takımlara göz atayım dedim norwich, burnley, sheffield, watford fln bütçe olarak çok çok önündedir en başta zira son 3-4 senedir bu takımlar premier lige çıkıp hayvani bir yayın geliri alıp sonra düşüyorlar ve 1. ligi domine edip tekrar çıkıyorlar. hull city ise yamulmuyorsam 2 sene önce 2. ligdeydi.

    fener ile olan hülle muhabbeti de rahatsız edebilir tabii ancak buradan aldığı oyuncular ozan tufan, pelkas ve sayedmanesh. ozan geçen sene watford'daydı zaten ingilizlerin radarında olan bir isim. sayedmanesh fener'de oynamadı bile ve hull'un en iyi topçularından biri şu an, belki pelkas için laf edilebilir o da championship için kalburüstü futbolcu. belki acun'un şota tercihi yadırganabilir ancak hem başkan ile aynı dili konuşup hem ingiliz/süper lig topçu ağırlıklı kadroyla ingilizce iletişim kurabilecek birini seçmiş nihayetinde.

    velhasıl hull city taraftarı keyfinden memnunsa bizim gündemi bu takımla işgal etmemize gerek yok.

    not: hull city övmedik bi şey yapmadık ışık hızıyla ofsaytlara sokulmuş entry. vallahi bu gs'lilerin kem gözüne iliştiğine savunma yapmayacaksın. aynı şeyi biz eyüpspor, pendikspor ile yapınca "vaaay gs'li eyüp spor başkanı adam adam :d" çekiyorsunuz. bi tarafta yerdiğinizi diğer tarafta övmeyin o zaman.
App Store'dan indirin Google Play'den alın