resim
Gedson Carvalho Fernandes
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Portekiz
  • 3028
    bu ruhu anlamıyorum. gedson tottenham'a transfer olmuş yüksek bir satın alma opsiyonu konmuş ve inanılmış bir oyuncu. bu inanış üzerinden bir sonuç alınamamış ve çok bize geldi. baya üst düzey bir performans koydu. hatta rize'de kiralıkken de ortaya bir performans koydu da rize takım falan değildi.

    oyuncunun yetenek setinde: dinamizm, atletizm, topsuz alan kat etme, topla boş alana kaçma, şut, belli bir seviyede pas var gibi özellikler var.

    geçen yılki takımda orta sahada gedson tipi bir oyuncu önemli sorunları çözerdi. daha iyisi veya daha kötüsü fark etmeksizin bu tip bir katkı istiyordu geçen yılki takım. bütün sorunları çözmese de belli noktaları hallederdi.

    beşiktaş'ı da izlemeye çalışıyorum. her ne kadar ligin ortalamasının beşiktaş oyunundaki eksiklikleri göstermekte beceriksiz olduğunu ve bunun onları gelişmesine ket vuracağına inansam da oyunun temeli beni meraklandırıyor. bu sebepten bir gözüm orada oluyor ancak çok alıcı şekilde bakmadım. bundan sonra biraz daha dikkatli bakacağım zira gedson iyi değil. sıkıntısı ne bilmiyorum.

    bütün bu meselelere kafa patlatıp ne olduğunu algılamaya çalışırız ancak bir önceki yazdaki ve sonrasında devre arasında oluşan yangının sebepleri bunlar değil. bakın bu oyuncu bize gelmeye çalıştı ve gerçekten bekledi. verdiğimiz paranın da buna etkisi var, kimyanın da etkisi var, becerilerini kullanabilme seviyesinin de etkisi var. bir sürü şey sebep gösterilir. ama konunun özü başka transfer şansları da varken bu oyuncu yarım sezon oynamama pahasına bizi bekledi ve iş oldu. önemli mesele bu. ön protokol yapılmıştı. eğer biz bu protokolü kırmasaydık oyuncu bizimdi. biz oyuncudan çıkınca gitti oyuncu beşiktaşla anlaştı. şimdi siz yalan söylemiş, güveni boş çıkarmış gibi hissetmiyor musunuz? ben hissediyorum. benim hoşuma gitmiyor bu durum. bütün yangın bununla alakalı aslında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın