• 81
    başakşehir'in 1-0 kazandığı maç. maçın büyük bölümünde takım savunması oldukça başarılıydı ama son 15-20 dakika hiç iyi savunma yapamadılar, derinde kalabalık olmalarına rağmen çok fazla imkan tanıdılar fakat beşiktaş değerlendiremedi. özellikle cenk'in oyuna girişinden sonra çift santrfora karşı zorluk yaşadı savunmaları. beşiktaş'ın hücumu da sadece son bölümde iyi gözüktü; uzun vurdular ve dönenleri değerlendirmeye çalıştılar. 30'a kadar presleri iştahlı gözükse de sonuç çıkmadı, başakşehir'inde pas kalitesinin artmaya başlamasıyla oyunun kontrolü başakşehir'e doğru kaymış oldu. geriden oyun kurarken geniş konumlanmaları beşiktaş'ın presi sekteye uğratmış oldu. böyle bir deplasmanda bu oyun bence yeterlidir. iyi top oynadılar.
    ikinci yarı daha dengeli başladı. maç 0-0'lı bitişe doğru giderken yapılan tek bireysel hata ile maçın seyri değişti. başakşehir'de oyuna giren oyuncuları yeterli bulmadım. savunma arkası koşuları hiç göremedik oyunu fazlasıyla geride kabullenmek zorunda kaldılar bu yüzden.
    beşiktaş'ın topa sahip olma oyununu geliştirmesi lazım mutlak suretle. yüksek eforlu oyun göze hoş geliyor ama biraz organize savunma yapan derli toplu takımlara karşı bu oyun yetmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın