• 1312
    inanilmaz bir galatasaray kayirmasi var negatif anlamda bu arkadasin. en son galatasaray macinda, galatasaray cok guzel bir oyunla ve guzel bir sekilde 3 puani aldi. *

    mac sonrasi analizlerde, galatasarayin neyi guzel yaptigindan cok "kasimpasa neyi yanlis yapti da bu gol oldu" konusuldu ve bunu surekli yonlendirdi. misal, tugay kerim galatasarayin neyi guzel yaptigini soyledigi bir anda lafini kesip, araya "peki kasimpasa neyi yanlis yapti da bu oldu"ya getirdi lafi aninda.

    ayni yayinin bir baska acisinda da surekli kasimpasanin nasil oyunu yakalamadigini soyledi. yok oyuncuyu takip etmemis, etse bu gol olmazmis. yok surada araya girmemis, girse kerem onu yapamazmis.

    arkadas, bu nasil bir dusmanlik? 3 gol atarak, guzel de bir oyunla mac kazanan bir galatasaray var, ama tartisilan surekli kasimpasanin neyi yanlis yaptigi. hayir, galatasarayin neyi dogru yaptigini konusacagiz! oyle bir yayin dinledim ki, yayinin sonunda maci izlememis olsam "bala g*te mac kazanmisiz" derdim.

    kendisi futbol bilgisi iyi olan, besiktas fanatigi bir insan. elinde imkan oldugunda, galatasaray hakkinda isteyerek/istemeyerek manipulasyon yaptigini ben defalarca kez gordum.

    en guzel galatasaray cumlelerinde bile "ama yani" diyerek devam eder konusmasina, yine bir yolunu bulur kotuleyecek. ama misal besiktas soz konusu oldugunda, dun gibi hatirliyorum sergen'in hoca oldugu ilk yil "besiktas bu ligin ustune top oynadi evet ovguleri alalim"a bagliyordu isi.

    hayret ediyorum bu seviyede "bias"i olan bir insanin bu kadar uzun sure yayinci kurulusta bulunmasina.

    (bkz: 12 eylül 2022 beşiktaş başakşehir maçı) editi: besiktasin yenildigi bu macta neleri dogru yaptigini ve nasil farkli kazanabilecegini ama sanssizliktan bu firsatin kactigini dinleyecegiz. (bkz: güntekin'i aç/#3450832)
App Store'dan indirin Google Play'den alın