resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 3801
    (bkz: 11 eylül 2022 kasımpaşa galatasaray maçı) bir önceki maç penaltı aldırabilirdi yaşar kemal uğurlu uğursuzu yüzünden olmadı. güzel assist ve şut denemeleri de oluyordu ama sahadaki hali ve görünüm negatifti.
    zaten hepimizi delirten negatifliğin oyununa yansıması ve sıkıntı haliydi. geçiş aşamasındaki, yeniden yapılanan bir takım için malesef sabretme lüksü olmayan durumlar.
    dün attığı golde oh dedik, artık rahatlar ve yavaş yavaş açılır.
    attığı harika 2. golden sonra gene hafif trip modu açılır gibi olacaktı ki büyük katakterlere sahip oyuncularımız olayı bitirdi:

    bafetimbi gomis ayakkabı silme yapmak istedi, kerem utanınca adamı emel sayın'ı halıyla kaçıran rahmetli "tarık akan, kemal sunal, halit akçatepe, zeki alasya" gibi kucakladı (mavi boncuk filmi tavsiye edilir)
    dries mertens ve diğerlerinin kucaklaması, potter hareketi filan yaptırması kerem'in yüzünü güldürdü.

    saha dışında negatif etki altına alan durumlar var bu belli, bu durumu yaratanların keremi hapsettiği negatiflik kapsülünü bu karakterli oyuncu grubu kırdı parçaladı.
    son gülüşünü görünce herkes rahatladı, artık keyifli bir takıma evrileceğiz.

    aslında bizim maçlar 120 dakika olsun, 90 yetmiyor yetenekleri izlemeye. türkiye'de maçlar 55-60 dakika anca oynanıyor bu sebeple bu konuyu da canlı tutalım.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın