resim
Lucas Sebastián Torreira di Pascua
Takım:Galatasaray
Mevki:Ön Libero
Yaş:28
Boy:1.66
Uyruk:Uruguay
  • 744
    sahada bal porsuğu gibi takılıyor. kimseye eyvallahı yok. rakip kontra mı yakaladı, elini kolunu sallaya sallaya rakibe basıyor. omuz yiyor, çelme yiyor ama kalkıp işine gücüne bakıyor.

    bak porsuğunu bilenler bilir; yakaladığı kobranın zehri vücuduna girdiğinde öylece baygın yatar birkaç saat ama daha sonra hiçbir şey olmamış gibi kalkıp avını yemeye devam eder. torreira da öyle. rakip oyuncunun boyu 1.90’mış, yok zenciymiş, yok bacak boyuna anca erişiyormuş falan dinlemiyor, gidiyor, topa basıyor, topu alıp en garanti şekilde oynuyor. en sevdiğim hareketi de dikkat edin, top kapmaya çalışırken elini kolunu bağcılar dızo’ları gibi sallayıp, kendisini dengeleyip hız kazanması. başka bir oyuncuda görmedim ben bunu.

    dediğim gibi kimseye eyvallah’ı yok adamın. yok takım kontra yemiş, yok az kişiyle yakalanmışız falan dinlemiyor. işine bakıyor. biz cicaldau, morutan, berkan hatta seri ve lemina için hep şey diyorduk; işte yanına, arkasına, önüne, beylikdüzü metrobüs durağına şöyle adamlar alınsa şöyle oynar, böyle oynar. hepsi hava civaymış. oynayan adam oynuyor görüyorsunuz.

    kendisinin aslan dövmesi var ama bal porsuğu dövmesi daha bir anlam ifade ederdi kendisi için. bal porsuğu kardeşim benim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın