• 10
    (bkz: #3446330)

    ilgili entryi girdiğimde zaqten önsiparişte olan oyunmuş hemen aldım.

    şimdi bekliyorum. galatasarayımız güncel kadrosu özelinde 4 lü savunma anlayışımda sıkıntı yok. ortasaha kurgum 1 dos, 1 oos, 2 kanat, hücumda da 2 forvet. kara kara düşünüyorum mevcut taktiğime nasıl oturtabilirim topçuları.

    muslera (okan)
    dubois (boey) - nelsson (jensen - metehan) - abdülkerim (emin) - van aanholt (kazımcan*)
    torreira (midtsjö - berkan - sergio oliveira)
    mertens (mata - sergio oliveira - yusuf demir - hamza akman)
    kerem aktürkoğlu (rashica)
    yunus (yusuf demir - barış alper yılmaz)
    icardi (seferovic)
    gomis (seferovic)

    ilk sezon için şahane bir kadro. fakat 2. hadi taş çatlasın 3. sezon forvet ve forvet arkası komple değişecek gibi duruyor. oyunda 750 bin yuro ama vergileri karşılarım diye icardi anca rüyada görülür. ne yaptın ey erden timur? (u: :()

    **yeni alacaklar pc gamepass'i değerlendirsinler. hatta pcleri sağlamsa mutlaka değerlendirsinler. başka onlarca oyunu çok daha uyguna oynarlar. ben aralık 21'de fastpayin 100 tl ye 100 tl iade kampanyasını kullandım. ödemeyi enpara ile yaptım 100 tl geri geldi, 1 ay sonra hesabımda fastpayın 100 tlsi ve steamin 25 tlsi oldu. yani sadece 100 tlmi emanete vererek 125 tl kazandım. sonra ekim 21 den haziran 22'ye kadar steam cüzdana enpara ile 50 tl atıp 25'ini her ay iade aldım. 500 tl steam cüzdanda birikince durdum. oyunu 750 tl bandında olur tahmin ediyordum. fakat 480 tl olunca gayet iyi oldu. kendimi 2000lerin başında beylikdüzüne yatırım yapan "biraz zengin" gibi hissettim. cebimden 175 tl çıkmış oldu süreç sonunda. he bu kadar uğraşa değer mi bilemedim :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın