resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 3777
    bu kulübün en önemli değerlerinden birisidir. yunus - kerem - yusuf üçlüsü bizim geleceğimizdir. mata, mertens, hatta opsiyonu olmamasından ötürü rachica bu üçlüyü tamamlayıcı niteliktedir. ne yazık ki sözlükte de bir çırpıda yunus ve kerem'in harcandığını görmek şaşırtmadı. bugün övgüler diziliyor; ancak düne kadar ikisi de 11'den siliniyordu.

    bu çocukların yaşında iken babasından milletin içinde azar yese psikolojisi bozulacak tipler çıkıp binlerce kişinin tepkisiyle, hakaretiyle kolaylıkla başa çıkmasını bekliyorlar. geçmişte staddaki baskı, ıslıklama ile limitliydi. ancak günümüzde sosyal medya ile bu çocuklar gece gündüz o baskıyı enselerinde hisseder oldu.

    bırakın, izin verin gelişimlerini devam ettirsinler. hata da yapacaklar, top da kaptıracaklar, gol de yedirecekler. potansiyelli genç oyuncuların birer cevhere dönüştüğü yer olmak istiyorsak bunu kabullenmeliyiz. emin bayram da bugün yenen kafa golünde pozisyon hatası yaptı; ancak canı sağolsun, hatasından ders alarak büyüyecek.

    gerektiği kadar şans vermemize rağmen bir isimden karşılığını alamazsak o zaman yollar ayrılır. ancak tekrar tekrar söylemek gerekse de hatırlatmak lazım. bizim mevcut konjonktürde tek reçetemiz potansiyelli genç oyuncularla sağlanacak bonservis getirileri. yetiştirelim, geliştirelim, parlatalım ve gittikleri kulüplerde de başarılarını devam ettirerek galatasaray'ın oyuncu havuzunun etkinliğini avrupa'ya tanıtmalarına fırsat tanıyalım.

    bu yolda da bu çocukların mental olarak sağlıklı gelişimleri bizim için zaruri. birkaç maçla göklere çıkartıp bir maçla yerin dibine sokan bir milletiz. niyet okumayı bırakıp iyi niyetiyle mücadele eden tüm gençlerimizi sahiplenmek durumundayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın