• 385
    4-1 veya 5-1 bitecek maç 3-2 bitmiş oldu. son anlarda diken üstünde seyrettik onun dışında olumsuz bir durum yoktu.
    maç önünde kendi alanında savunma yapmaya çalışan katı bir kasımpaşa beklentim vardı fakat tam tersi bir durum oluştu ve sürekli önde adam adama baskı yapmaya çalışan bir kasımpaşa vardı. ilk yarıda 25'e kadar iyi sonuç aldılar ama devamlılık sağlayamadılar. savunmada da çok kötüler. bu savunmayla ligde kalırlarsa büyük sürpriz olur.
    maçın büyük bir bölümünde iyi oynayan galatasaray vardı. çok fazla pozisyon imkanı yakaladık ve final paslarında doğru tercih yapabilsek çok daha farklı bir maç izlerdik. hücumda akışkanlık çok iyi seviyede bunda ana paylardan biri serbest bir rolde oynayan sergio. alıyor, veriyor sürekli dağıtım yapıyor. ilk yarıda kerem ve yunus'un bu trafiğe daha çok katılmalarını beklerdim çoğu zaman fazlasıyla önde kaldılar. ikinci yarı yunus'u biraz daha ortasaha gibi gördük kenarda.
    takımın top kazanma süresi etkileyici. önde kalabalık şekilde konumlandığımız için adam adama baskılarla top bizde kaldı.
    geçiş savunmasında biraz aksadık. torreira tek kaldı ve ve hücuma giden oyuncular dönüşü yapmakta zorlandılar. okan hoca ortasahada asimetrik bir diziliş tercih ediyor. mertens, yunus, kerem, gomis ve bazen sergio'lu hücumda 5'li bir hat oluşuyor fakat asıl problem topun orda kaybedilmesiyle başlıyor.
    oynadığı oyunla zevk veren bir takım var. hala kurgusal eksiklikler var bence. hücumda daha bitirici olursak daha farklı skorlar görmeye başlarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın