• 250
    ilk yarı 1-1 tamamlandı. gol yedikten sonra oynamaya başlayan bir galatasaray var 1-1'den sonra 4-1 felan bitse şaşırtıcı olmazdı ama final paslarında kerem ve yunus'un çok ekstra hataları yüzünden skora dönüşememiş oldu. bu sürelerde golü bulamayarak işi zora sokuyoruz. takımın topu geri kazanma hızı etkileyiciydi. 20'den 45'e kadar oynanan oyun oldukça görkemliydi.
    emin iyi başladı fakat yenilen golde çok tepkisiz kaldı. baskı altında pas atarken çok tedirgin gözüktü. yine de fena değildi. kerem'den maçtan önce reaksiyon bekliyordum ama işler hiç iyi gitmiyor onun adına. bir süre kenarda beklesin ama sınırlamayı nasıl çözeceğiz bilmiyorum. mertens beklentimin altında kaldı fakat bu kurguda rolü yanlış. forvetten ziyade bir ortasaha gibi oynamak zorunda kalıyor. mesela mata oynasa daha efektif olabilirdi. pas trafiğinde oliviera'nın ayağına çok bakıyor takım.
    kasımpaşa'da beklentimin aksine oldukça önde oynamaya çalıştı. sürekli tam saha pres yapmaya çalıştılar ve ilk 20 dakika epey zorladılar. savunmada çok dağınıklar. artık sonucu almamız gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın