resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3664
    kendisiyle birlikte 5. resmi maçımıza çıktık ve hemen hemen tüm senaryoları yaşadık.

    1- kötü hakem yönetimi. hakem iyi yönetti dediğimiz maç olmadı daha.

    2- büyük maç deplasmanı: trabzonspor deplasmanında hemen hemen pozisyon vermeden maçı bitirdik. 3 net pozisyonumuz vardı.

    3- geriye düşme: giresunspor ve gaziantep fk maçlarında yaşandı. giresunspor maçında taraftar ile ilk buluşma yaşandığı için bariz şekilde risk aldı ve hatalıydı. 45’de gomis’in girmesi ve çift forvete dönmemizde acele etti. bir şekilde golü bulabilirdik diye düşünüyordum, bulamasaydık da önemli değildi. gomis ile sefer çift forvet oynamaz (burayı büyük harflerle yazdığımı düşünün).

    gaziantep maçında bir de üstüne berbat hakem kararları + kırmızı kart da eklendi. buna rağmen bu kez oyuncu değişiklikleri de dahil olmak üzere maçı çevirdi. giresunspor maçından bariz ders almış gibiydi. oynadığımız futbol da gayet iyiye gitti. direkt okan hoca’ya yazarım bu maçı.

    4- zorlu anadolu deplasmanları: kış mevsiminde sivas, yazın antalya, düşme potasındaki konya gibi takımları bu kümeden sayabiliriz. yaz sıcağında antalya ile oynadık. 0-1 galip geldik. rakip penaltı kaçırdı falan. bariz bir senaryo yani.

    gördüğünüz üzere ilk 5 haftanın 4’ü senaryoyla geçmiş. artık ben bir deplasmanda ilk yarıda geriye düşme senaryosunu bekliyorum. ikinci devre alacağımız aksiyonu da görmek açısından önemli.

    ligde henüz 5. resmi maçına çıkmasına rağmen bu derece zorlu senaryolarda takımın oynaması, okan hoca için takım ezberi açısından çok önemli. şu ana kadar gayet alnının akıyla çıktı senaryolardan.

    bir diğer beklediğim senaryo da seri galibiyetler. dikkat edin, şampiyon olduğumuz tüm sezonlarda 7-8 haftalık seri galibiyetlerimiz mevcut. bence bunu da başarabilirsek, bizi kimse tutamaz.

    kendisine güvenim tam. şampiyon olacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın