resim
Sacha Boey
Takım:Bayern
Mevki:Sağ Bek
Yaş:23
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 1478
    her macta, bir onceki macinin ustune arti bir koymaya baslamis oyuncu. 5 eylul antep macindan once henuz sprint atmadigini ve bunun ofansif eksikligini yazmistim. defansta da rakibi erken karsilamak zorunda hissettigi icin ileri cikmakta tereddut ediyordu muhtemelen.

    ozguveni ve fiziksel yeterliligi artmis olacak ki 5 eylul antep maçında 3-4 defa adam gibi sprint attigini gorduk. henuz geldigi zamanki hizinda ve gucunde degil, bu kesin. ancak pozitif ivmesi gercekten umutlandiriyor.

    son maçtaki iyi oyununu dogru degerlendirmek lazim. iki kanat oyuncumuz da takintili sekilde guclu ayagi tac cizgisine basarak top bekliyor. bu oyun anlayisi bekin ileri cikmasini zorlastirir. en onemlisi kanat organizasyonunu zorlastirir. 10 kisi kalinca takim boey'in onu acildi ve tum kanati tek basina kullanir oldu. buna ragmen daha iyi oynadi. oyleyse okan buruk'un cozmesi gereken cok onemli bir sorun var demektir. kanat oyunculari ic forvet olarak oynamak zorunda. torrent'in kerem icin kullandigi bir cumleydi, yanlis sekilde top bekliyor diye ve bunun ustunde calistiklarini soylemisti. belli ki ise yaramamis. okan'in israrla kerem ve yunus'a half'ta oynamayi ve inside forvet olmayi ogretmesi gerekiyor. o zaman boey, patrick ve iyilesince dubois gercekten verimli oynamaya baslar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın