resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 802
    galatasaray ile olan ilişkisi ve sürecini adnan polat'a benzettiğim yöneticimiz. hatırlamayan veya yaşı yetmeyen arkadaşlar için durumu şöyle özetleyeyim. adnan polat da galatasaray liseli olan fakat başkanlığı süresince gerek sportif gerekse ekonomik başarısızlıklarla kredisini tüketmiş bir özhan canaydın yönetimine girerek bu yönetimin yeniden seçilmesini sağlamıştı. bunun öncesinde hem düzenlediği yardım kampanyaları, hem gerekli yerlerde elini cebine atması gibi faktörlerle taraftar tarafından çok sevilmiş ve "bizden biri" olarak görülmüştü. canaydın yönetimine girdikten sonra ise futbol şubesi'nde yaptıkları ile başkandan daha fazla ön plana çıkmış, bir sonraki seçim döneminde de doğal başkan adayı olarak görülmüştü.

    erden timur'un da galatasaray ile olan ilişkisi şu ana kadar adnan polat'a benzer ilerliyor gibi görüyorum. bu yolun sonunda ya ilk ya ondan sonraki kongrede başkan adayı olacak ve aday olduğu anda mutlaka seçilecektir, bu saatten sonra büyük bir falsosu olmazsa gidişat aşikar.

    gelgelelim galatasaray başkanı olduktan sonra adnan polat'ın neler yaşadığı ve ne duruma düştüğü herkesin malumu. aradaki farkı görmek isteyenler sözlükte adnan polat başlığındaki ilk sayfaları ve son sayfaları sırayla okusa yeterli. bu yüzden açıkçası erden bey'in nasıl bir performans çizeceği ve 5 yıl sonra bu sayfada neler yazıyor olacağı tamamen kendi elinde. benim bu birkaç yıl içinde yüzlerce sayfa olacağından şüphem yok, ama o yazıların içeriğinin nasıl olacağını zaman gösterecek. umarım başlangıcı benzese de galatasaray'daki kariyerinin devamı ve sonu adnan polat'a benzemez ve kendisini hep efsane başkan olarak hatırlarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın