resim
Yusuf Demir
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:21
Boy:1.73
Uyruk:Avusturya
  • 235
    muazzam bir yetenek, muazzam bir fırsat, muazzam bir transfer. emeği geçen herkesin ellerinden tek tek öpüyorum, o kadar değerli bir iş bizim için. sağ kanatta emre kılınç'tan çıkıp yunus'u almak gerçekten bir anda seviye atlamaktır. hem yunus'un hem yusuf'un mata ve mertens'den öğreneceği çok şey olduğunu düşünüyorum.

    fakat yerli sayılmamalı. belli limitler çerçevesinde yabancı sınırının kalkmasını savunuyorum ancak yabancı milli takımları seçmiş gutbetçi oyuncuların yerli sayılmasına karşıyım. yusuf milli takım konusunda aceleci davrandı, ancak kızmıyorum. çünkü kendisi dünya'nın en büyük kulüplerinden birine transfer olurken ve kendi yaş grubu içerisinde potansiyeli en yüksek 5 oyuncudan biri olarak görülürken, şenol güneş başta olmak üzere, kimse a milli forma için aramazsa oyuncu böyle kaçar. yusuf potansiyelindeki bir oyuncuyu u21'e çağırıp pişer mi diye izleyemezsin.

    galatasaray tarihindeki en iyi oyunculardan biri olabilecek potansiyeli içinde barındıran futbolcu. inşallah yıllarca formamızı giyer ve efsanelerimizi sayarken metin, hagi, prekazi, yusuf diye devam ederiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın