resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3647
    elinde türkiye ligi için fazla fazla güçlü ve derinlikli olan bir kadroya sahip teknik direktör. hatta yer alsaydı kalite olarak şampiyonlar ligi'nde pek çok takıma karşı çok rahat dengeli maçlar oynayabilecek iddialı bir oyuncu grubu olduğunu söyleyebiliriz.

    benim birkaç gözlemim var, daha iyi yapabileceği:

    1- mertens'in daha fazla rakp ceza sahası içinde ve diri bir şekilde topla buluşmasını sağlayacak formülü bulmalı. mertens çok geri gelerek oynuyor, bu adamın alameti farikası skor yapmak.
    2- icardi geldikten sonra ters ayaklı kanat kullanmak yerine, açık oyuncularının doğrudan orta yapabilecekleri yönlerde deneyebilir. yunus solda, kerem sağda, kosovalı sağda...
    3- hakemler yanlış karar verdiğinde oyunculara hakemin pozisyonu tekrar izlemesi için var baskısı yaptırmalı. galatasaray oyuncuları bir bütün olarak itiraz edemiyor ve türkiye'de ağlamayana meme yok tabiri caizse. galatasaray'ın sezon başından beri beş net penaltısı güme gitti...
    4- pva yerine alternatif bulmalı. takımın seviyesini aşağı çekiyor. orta kalitesi, pas kalitesi çok düşük. en azından formanın garanti olmadığını hissettirmeli.

    genel olarak her geçen maç iyiye giden bir galatasaray var. yeni transferleri ve geniş kadroyu doğru kullanabilirse şampiyon olmasından başka ihtimal göremiyorum. sadece ligde değil avrupa'da da galatasaray ile başarılara imza atacağına inanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın