• 22
    gereksiz öneridir.ben 25 ekimden beri bugünü bekleyen ben, buna şiddetle karşı çıkıyorum.nasılsa bir madritista yı camp nou nun ortasına koyamazsanız ali sami yen i de ( deplasman tribünü hariç ) fenerbahçelillere açmayız.

    bunca yıldır mağdur ediliyoruz bunca yıldır terörize ediliyoruz. özhan başkan ın yaptığı şeylerden biridir fair-play e galatasaray taraftarından daha fazla önem vermek.

    hala elimi vicdanıma koyup methiyeler düzemiyorsam arkasından o da bu nedenledir. adam yerine koyulmamak, kulübün camia nın bir parçası edilmemek.

    eğer yine galatasaray taraftarı adam yerine koyulmayacaksa yine biz fair-play yine biz centilmen olmak zorundaysak gerets in kadıköyde yediği taşlar hasan şaş ın yediği yumurtalar gerçekten bize layık.

    kötülemeden önce bir durun ama. ben demiyorum ki yine bir sulu derbi yaşatalım. ben demiyorum ki yine ortalığı yakıp yıkalım ceza alalım. ama ben eski açıkta galatasaraylı kardeşlerimle gole sevinmek istiyorum.

    fenerbahçelilerden dayak yemek değil. öyle olsa yıllarca yaptığım gibi evimde tek galatasaraylı ben bütün ailem fenerli onlarla izlerim maçı.

    yıllarca tribüne gelememiş bilet alamamış kombinesi olamamış ben, sadece galatasaraylı dostlarımı istiyorum maç sırasında etrafta.

    maçtan sonra maçtan önce konuşulur dalga geçilir muhabbet edilir. ama benim hocamı taşlayan, benim kalecime ses bombası atan, hasan şaş ımın kafasında yumurta kıran denyolarla işim olmaz.

    galatasaray taraftarına üvey evlat muamelesi çektirtmeyelim artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın