resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 1494
    luyindama başlığına yazacaktım, berkan da aynı durumda. transfer falan hoş şeyler ama elimizdekilerin değerini bilmemiz lazım artık. az kalsın üç kuruşa sacha boey gidiyordu. şu an ligin sefiri muamelesi görüyor. demek ki boş adamlar değil bunlar.

    berkan yetenekli bir adam değil ama mustafa sarp da değil. tek sorun, kendisine fazlaca misyon yüklememiz oldu. adam alanyaspor’da bile bizde olduğu kadar sık forma giymemiş. bize geldi, takım genç ve kırılgan, sorumluluk alması gereken oyuncular kaçarken berkan sahadaydı. taraftar da günah keçisi ilan etti kendisini taylan ile birlikte. nefret ediyorum bu durumdan. aynı taylan, 2020-2021 sezonunda jorginho’ydu. baya baya oynuyordu. bir senede futbolu unutmamışsa demek ki ortada bir yanlışlık var.

    şu an orta sahamız çağ atladı. torreira, oliveira gibi oyuncular çok özel oyuncular. taylan da berkan da bu rotasyonda oynar artık. zaten oyuna girdiği zamanlarda da verim aldık. yavaş yavaş övülmeye başlandı ki olması gereken de bu.

    geçen sezon sorunumuz çok başkaydı. yapılan transferler kötü değildi ama fark yaratacak isimler de değildi nelson haricinde. şu an mertens geldi, torreira geldi, icari gelecek. bu adamlar sorumluluk aldıkça taylan, berkan, cica, morutan gibi isimlerin yükleri de hafifleyecek. keşke cica’yı avrupa’ya kiralasaydık. neyse. konu dağılmasın.

    aynı hatayı kerem için de yapıyoruz. bu çocuk geçen sezon vermesi gerekenin 3 katını verdi nerdeyse. şu an bunu vermesine gerek yok. ne olur eleştirmeyin şu çocuğu. kerem de yunus da çok özel oyuncular. takım oturduğunda takır takır oynayacaklar.

    ben berkan’dan razıyım şahsen. daha da iyi olacak inşallah.

    kolay vazgeçmeyin bu adamlardan. başka bir şey demiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın