• 276
    sanki içime doğmuş gibi hafta içinde entrylerimi sildiğimde kendisi için yazdığım entry'mide silmiştim.

    --- alıntı ---
    2002' de elimizdeki hocamızı beşiktaş'a bırakan, sergen yalçın bu takımda tekrardan doğarken, kendisiyle sözleşme yapmayan, 10 yılda yedi şampiyonluk diyip, denizlispor sayesinde 1 şampiyonuk alan, her yıl üç yıldız diyerek, ilk yıl "umit davala, fatih terim" yıldız değil mi diyen, 6-0 lık malum maçta, her golü alkışlayan, taraftar stadtan çıkarıldığı halde sıcak koltuğunda oturan, taraftara sahip çıkmayan,ribery den önce felipe gittiğinde elinde tutamayan fifa'dan ceza yiyen, ikinci yıl yıldız diye bratu, petre, abdullah ercan gibi sıradan adamları alan, fatıh terımın istifasını kabul etmeyip, sonra kovan, hagi' yi hoca yapıp arka çıkmayan, 100. yılda ne sağ bek, ne sol açık , ne sağ açık , nede forvet almıyarak sadece song u alan ve takımı cihan haspolatlı, orhan ak, necati ateş gibi futbolcularla doldurup hagi'yi ateşe atan , getirdiği tek topçu ribery'i elinden kaçıran, tum zorluklara rağmen takımı şampiyonluğa oynatan hagi için parayla hırsız hagi diye bağırtıp, başarsızlığını örtpas eden, tesis anlamında hiç birşey yapmayan, basket takımlarını küme düşüren, su topunda yıllar sonra fenerbahçe'ye geçilen, cocecaio'yu satıp saidou ile idare eden o gidince inamoto gibi hayeleti alan, sol açıkta pires, kily
    gonzalez dedikoduları çıkarıp marcelo carrusca'yı alan, taraftarı satan , polise bırakan olmaz böyle başkan.
    --- alıntı ---

    yalnız bu entry sildiğim ana kadar destan yazdığım entrylerde 1. sıradaydı. şimdi bakıyorumda hakkında yazılanlara hep övgü dolu yazılar, hep centilmenliğinden bahsedilmeler vs. iyide yukardaki entry'i destanlaştıranlarda aynı kişilerdi. allah rahmet eylesin tanımam şahsi olarak ama tanıyanlar muhabeti hoş iyi biri olduğunu söylerler. çok kötü bir başkanlık dönemi geçirdi 6 sene boyunca hatta tarıhımızın en kötü başkanıydı. sadece seçim dönemlerinde ortaya çıkıp kulis yapardı ve başkan olurdu. ama allah ailesine sabır versin. gözlerimden yaş geldi öldüğünü öğrendiğimde. iyi bir insanmış. yaşıda gençti..

    ama komik olan 6-0'lık maçta alkışladı diye eleştirilirken şimdi fair play ruhu vardı denilmesi. ben yine karşıyım 6 goldede alkışlamasını, aynı maçta taraftar karga tulumba tribunden atılırken kılını kıpırdatmasına. ama allah rahmet eylesin diyorum. hiç bir şey insan hayatından önemli değil ama insanların 180 derece dönüşüde ayrıca komik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın