resim
Sacha Boey
Takım:Bayern Münih
Mevki:Sağ Bek
Yaş:23
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 1466
    5 eylül 2022 galatasaray gaziantep fk maçı özelinde sahaya koyduğu performanstan bile daha değerli gördüğüm bir özelliğine dair iki kelam etmek istediğim genç oyuncumuz.

    boey'in, kendisiyle galatasaray forması altında tanıştığımız ilk anda dahi belli olan bazı teknik zafiyetleri var. öte yandan, her ne kadar sürecin tamamına nesnel biçimde hakim olamadığımız için değerlendirme yapmamız zor olsa da, belli oluyor ki bazı saha dışı konularda hatalar yaptı ve formadan uzak kaldığı bir süreç yaşadı. nihayetinde boey genç bir oyuncu; eksikleri ve hataları olacaktır. şu var ki, boey'in dünkü maçta göstermiş olduğu bir tavır, söz konusu durumlarını makul düzeyde tolere etmemizi ve kendisine kredi açmamızı kanımca zaruri kılmıştır.

    esas olarak değinmek istediğim nokta şu: boey, galatasaray'ımızın alenen haksızlığa uğratıldığı bir maçta bu duruma isyan etmiş, baş kaldırmıştır! etkili oyunu, top sürüşleri, çalımları, hücum katkısı gibi faktörlerden öte bir durumdan söz ediyorum. dün, tıpkı taraftar olan bizler gibi bir hissiyatı taşımış, buna binaen bir duruş, bir tavır göstermiş ve bunu tümüyle sahada kalmak suretiyle gerçekleştirerek çok kıymetli bir mesleki ciddiyet arz etmiştir. kazanmak ve haksızlıklara üstün gelmek adına sahaya koymuş olduğu karakteri unutmayacağım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın