• 552
    neticesinde gelen galibiyet bizim için ciddi anlamda 3 puandan fazlasını getirdi. 10 kişi kalmamıza rağmen sahadaki çaba ve takımın gösterdiği azim ve istek çok değerliydi. ben katiyen 1 kişi eksik oynayan tarafın biz olduğumuz hissiyatına kapılmadım. bu zaten büyük takımların 10 kişi kaldıklarında göstermesi gereken bir reaksiyondur. kazanma isteğiniz ve azminiz varsa 1 kişi eksik kalmanız hiçbir zaman bir bahane olamaz. geçmişte ise kırmızı görüp eksik kaldığımız anda sahada sinen bir galatasaray vardı, bunun değişmiş olması çok değerli.

    buna ek olarak maçın adamı kesinlikle boey'dü. sağ kanadı resmen koridor yaptı. ayağına, ciğerlerine, emeğine sağlık. bu galibiyette aslan payını ben kendisine yazdım.

    diğer pay da devre arasında kerem - emin bayram değişikliği yapan okan hocam'a. hem emin ile defansı güçlendirdi hem de önceki haftalardaki hatasını tekrarlamayıp yunus yerine kerem'i oyundan aldı ve eksik olan 1 kişiyi telafi edebileceğimiz en doğru dizilişe geçti. zaten o kanadı da boey kullandı ve kerem'i aramadık bile.

    ben bu galibiyetten mest oldum, hocaya ayrı, takıma ayrı, taraftara ayrı teşekkürler.

    özel not: gomis bir daha penaltı kullanmamalı. 10 kişi oynarken penaltı kaçırma lüksümüz kesinlikle yok. ayağı düzgün oliveira, mertens vs varken gomis'in kullanıp "acaba yine kaçıracak mı?" stresi yaşamak istemiyorum ben. takımın penaltıcısı kesinlikle gomis olmamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın