resim
Emin Bayram
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:21
Boy:1.92
Uyruk:Türkiye
  • 774
    üstüne gidilmesi, yedek kulübesine mahkum edilmemesi, hatta oynayacağı bir yere falan kiralanmadan direk bu sezon bu takımda şans bulması gereken potansiyelli oyuncu.

    sözlükteki genel kanının aksine ben kaan ayhan'ı çok beğeniyorum ve istiyorum ancak maliyetleri de ortada, emin varken kaan işine girilmeyebilir çünkü o maliyetlere aldığın adamı da yedek ve rotasyonda kullanmak saçma olacaktır.

    emin bayram, abdülkerim'in sol beke çekilmesi veya 3'lü defans (bu bizim lige pek gitmiyor ama) gibi varyasyonlarla yeterli derecede şans bulabilmeli ve kendini burada geliştirmeli.

    bu sezon bazı anadolu takımları gerçekten çok zayıf. biz hücumda bitiricilik, son pas ve sondan bir önceki pas eksikliğinden ve biraz da şanssızlıktan (her maç direkleri sallıyoruz) gol bulamadık ve gerçekten zor bir fikstürle girdik ama diğer takımlara baktığınız zaman önceki yıllara göre anadolu takımları çok zayıf ve city'nin 100 milyonluk stoperlerle geriden pas çıkma fantezisi iyice onlara da yayılmaya başladı. bu da onlar için zaafiyet yaratacak. sonuç olarak emin'in sahaya atılması bu sene alınabilecek bir risk. her ne kadar kariyer planlaması çok yanlış olsa da ozan kabak çok iyi bir stoperdir ve yine patlama yapacaktır, onun gibi bir değer kazanabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın