• 2
    yurt geneli, türki cumhuriyetler ve dış temsilcilikler çapında her büyük maç günü düzenlenen geleneksel en cefakar taraftar yarışmasına katılmak için iştirak etmeyi düşündüğüm maç.

    sabah dış hatlar gidişte elde viski, olmazsa öğleden sonra nevizade'de rakı masasında, ya da bir asgari ücret bayılıp "acil işi çıkan" bir arkadaştan alınan biletle girilen vip tribünde çekilen bir selfienin altına "nevizade geceleri" gibi tarihin en beş parasız tezahüratlarından birini koyarak girilen bir yarıştır bu.

    uzun yıllar basket maçlarına gidip geldikten sonra "doğru düzgün bir maça gel de o atmosferi yaşa"* lafından gaz aldığım 28 eylül 2019 galatasaray fenerbahçe maçında evden çıkıp tekrar eve dönene kadar gördüklerim bunlardan ibaretti.

    federasyondakilerin başına düşen taştan mı yoksa "algoritma"nın hata vermesinden midir bilinmez, cuma ya da pazartesi değil tam da cumartesi gününe konarak "premium" bir derbi keyfi yaşanmasına imkan verilmiş. bundan 15 sene önce hevesli bir ergenken çok özendiğimiz o günlerden biz mi soğuduk, o günler kendinden bizi mi soğuttu belli değil.

    nasıl olsa her şeye eşşek yüküyle para verip cefakarlık taslama günü olacak ya...

    --- alıntı ---

    belki de sevinçle kucaklaşır, başlarız kaldığımız yerden...

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın