resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3598
    takıma hücumda uyum ve tempo bakımından tek bölge ve 2 oyuncu hariç gözle görülür bir ilerletme yaşatmış hocamız. defansta da takım çok iyi bir kurgu ile oynuyor. alanları o kadar iyi kapatıyoruz ki çok nadir pozisyon hatası yapıyoruz.

    çözüm bekleyen yegane bölgemiz sol tarafımız. şu ana kadar aynı şeyleri deneyip başarısız olduk. oyuncuların formsuzluğu olsa da kerem'in türk olmasından dolayı vazgeçilmez statüde olması bazı değişikliklere gidilmesi gerektiğini bizlere gösteriyor olabilir.

    boey'nin mevcut form durumunda dokunulmaz olduğu da göz önüne alındığında dubois'in sol bekte oynaması halinde hem takımın oyunu çeşitlenip hem de kerem'in performansı artabilir.

    dubois, futbolu fizikten ziyade zeka ve teknikle oynayan bir oyuncu. geçen yıl aanholt'un kullanıldığı gibi takım hücumdayken kendisi ortaya yakın kerem de çizgide oynarsa kerem'in teknik zaafiyetleri minimalize edilir. hem de güçlü olan dribbling yönü ortaya çıkar. mevcut durumda kalabalıkta her şeyi hatalı yapıyor. çizgide topla buluşamıyor. aanholt da bindirmeyi verimli yapamayınca sol kanat koca bir kara delik durumuna düşüyor.

    aanholt o vasat teknik becerileriyle torrent'in verdiği rolü kurtarırken dubois bu rolü çok daha iyi oynar. merkezde bir pas opsiyonu daha ortaya çıkar. oyun kurulumu rahatlar. hali hazırda sol kanat felç durumdayken denersek ne kaybederiz ki?
App Store'dan indirin Google Play'den alın