• 542
    bir kişi eksik kaldıktan sonra oyuncular sahada rakibe nefes aldırmadı ve kapasitelerinin üzerine çıkarak inanılmaz bir direnç gösterdiler. müthiş bir karakter ve irade koydu bugün galatasaray. gerçekten çok gurur verici bir performanstı.
    ilk yarıda abdülkerim atılmasına rağmen oyuna hakim olan fakat pozisyonları olgunlaştıramayan bir galatasaray vardı bunun sebebi hücumda bazı oyuncularımızın yetersiz performansı büyük oranda etkiliydi. kerem'in olumlu tek hareketi yok, aşırı aceleci oyun karakteri çok problemliydi ve korkunç seviyede top eziyor aanholt ile beraber. yunus'un bireysel becerileriyle birkaç pozisyon vardı bence iyi oynadı fakat adana demir'de olduğu gibi biraz daha basit oynamayı öğrenirse daha da iyi olacak. gomis'in statik oyunu mertens'i de bozdu. gomis'in oynaması gereken süre 15 dakikayı geçmemeli. set oyunu hala istenilen seviyede değil ama trabzon ve antep maçıyla beraber bir gelişim görülüyor. antep'in organize geldiği atak sayısı 3-4'ü geçmez ve birinde golü yemiş olduk.

    10 kişi kaldıktan sonra gomis'in sahada fazla kaldığını düşünüyorum. değişiklikler tartışılabilir mesela akbaba-torreira çok riskliydi. okan hocanın bugün enerji katmakta ikinci yarı biraz geç kaldığını düşünüyorum.
    boey inanılmaz oynadı. adam ikinci yarı tüm koridoru tek kullandı çok sansasyonel bir performans. oliveira çok kritik bir öneme sahip, merkezde topu böyle olgun yönlendiren oyuncular çok önemli. takımın en zeki futbolcusu. hakem beyfendiye söylenecek söz bulamıyorum ben artık, rezalet ötesi bir performanstı bugün.

    formda ve iyi bir kontra takımı olan antep'e karşı böylesine baskın bir oyun umut vericidir ve devamı gelmelidir. bugün sonuç farklı da olabilirdi buna rağmen bu oyun sınıfı geçmiştir. iç sahada oynanması gereken oyun böyle olmalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın