• 527
    -maç hakkımızdı söke söke kazandık burası tamam ama hocasından yönetimine unutulmaması gereken bazı noktalar var:
    -5 maçtır rahat bir şekilde maç çıkarıp gol atıp kazanamıyoruz. buna hala bir çözüm üretemediler.
    -herkesin önünde arkasında sağında solundayız diye açıklama yaptık. fakat 5 maçtır sürekli hakkımız yenmesine rağmen ses çıkaran yok. madem her yerdeysek daha ilk maçlardan itibaren sesini çıkaracaksın. bu yaptıkları söylemle eylemleri birbirini tutmayınca geçen seneki yönetimden farksız oluyorlar.
    -yönetim beceriksizliğine devam ediyor. maaş yükü fazla olan omar'ı gönderip boey'i tutmak varken bunlar boey'i az kalsın ucuza satıyorlardı. halbuki omar'ı gönderseler böyle tek taraflı fesih gibi olmayacak işlere de girişmeyeceklerdi.
    -sözde transferleri hemen bitireceklerdi ama lig başlayalı 5 hafta oldu hala eksik kapama derdindeyiz.
    -abülkerim'in oyun tarzı her maç beni korkutuyor çünkü saatli bomba gibi hareket ediyor. 1 maçı verdi bu maçta da kırmızıyı yedi. kendisinin çoktan uyarılması gerekirdi.
    2.sarı kartı haksız evet zaten onu tartışmaya bile gerek yok fakat sen defans oyuncususun. bu kadar erken gereksiz bir hareketle sarı kart yiyerek kendini riske atamazsın. asıl hata ilk sarı kartta başlıyor.
    -hakemse zaten benim gözümde daha maç başlamadan eyyamcının önde gideni. yaptığı hareket ve tavırlarla da şaşırtmadı.
    -daha maçın başında kalecinin hareketlerine sarı verse o da ikinci sarıdan atılabilirdi.
    -ne yazık ki sami yen'de taraftar baskısı denen bir durum yok. taraftar baskısı olmayınca ve buna sessiz yönetim eklenince kendi evimizde bile doğranabiliyoruz. kimseden biz ev sahibi takımız diye bize torpil yapın demiyoruz. maçı adaletli yönetin diyoruz. yoksa kendine galatasaraylıyım diyen herkes haksız bir gol atarsa hemen gol yiyelim eşitlensin der. galatasaray'ı ve galatasaraylıyı diğer kulüplerden ayıran önemli bir çizgidir bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın