• 523
    hakem yandaş(rakipten yana) ve bir kişi eksiksin. rakip ligde henüz mağlubiyet almamış ve uzatma dakikalarında attığın golle 3 puanı alıyorsun. tam bir moral kazanma maçı.

    ayrıca bir kişi eksik oynama pratiği de yaptık bu maçta. fizik olarak düştük son anlarda. oyuncuların bazıları koşamayacak hale geldi. en başından beri söylüyorum fizik olarak hiç iyi değiliz. kampta iyi ya da doğru fizik yüklemesi yapmamışız. boey bunun kanıtı gibi. takımdan ayrı çalıştı şimdiki hali tüm takımdan iyi.

    ama iki golümüz de nispeten şans golü oldu son vuruşta. son vuruşlarımız daha temiz olmalı. farklı kazanabileceğimiz maçta zar zor kazandık.

    maçın adamı boey şüphesiz.

    seferovic'le olmayacak maalesef. türkiye kupası maçlarında oynatalım. başka da üzerine plan yapmayalım bir zahmet. ofsayttan sayılmayan golde adam ofsayttan çıkmamakta direndi resmen.

    ve penaltıcımız olarak gomis'i düşünmeyelim artık. ilk geldiği zamanlarda da güven vermiyordu şimdi de güven vermiyor. adamın artık topun başında duruşundan anlıyorum topu nereye atacağını. beli bir tarafa kırıksa belinin çıkıntısının tersine köşeye atıyor. düz duruyorsa sola atıyor.

    edit: toplara kafa vurmayı bilen hücum oyuncusu yok takımda. transfer yapılırsa gelen oyuncu kafa vurmayı bilsin bir zahmet. kaleciye rahatça bırakmasın topu!
App Store'dan indirin Google Play'den alın