• 106
    erol bulut'un takımları hep ters gelmiştir galatasaray'a. bu sene takımı iyi bir başlangıç yaptı. derinde savunma yapan ve kaptığı toplarla çok hızlı bir şekilde kaleye gitme amacı güden bir anlayışa sahipler. en tehlikeli oyuncuları maxim ve figueiredo. maxim'in pas bağlantılarını kesebilirsek hücum aksiyonlarını kısıtlamış oluruz burada torreira'nın görevi kritik. figuerido ise serbest oynayan bir forvet.
    açıklanan 11'de beni şaşırtan hamle gomis oldu. 45 dakika oynadığı giresunspor maçında kondisyonu problemli gözükmüştü. daha sonradan girip skor ürettiği dakikalar hep kısıtlı sürelerdeydi, o sürelerde de yine enerjisi düşük gözüken bir gomis vardı. 20 dakikayı bile kaldıracağı şüpheli artık. ben olsam kötü formuna rağmen yine de seferovic'i tercih ederdim. yunus en etkili oyunculardan biri fakat kerem hem hücumda hem savunmada çok etkisiz. bu kadar formsuzken biraz kenara çekilip silkelenmesi kendisi adına hayırlı olabilirdi.
    trabzonspor maçında aanholt stoperleri üçleyen, oyun kurulumunda ekstra adam olarak görev alan bir rol içerisindeydi. bu maçta iki bekten genişlik vermek yerine antep'in kontralarına karşı geride üçlü bir hat oluşturarak boey üzerinden genişliği vermek daha mantıklı olabilir. iki bekte çizgide hücumda bindirdiği zaman sonuç almakta çok yetersiz kalıyorlar. burada kerem'e ekstra iş düşüyor.
    0-0'da riskleri alırken acele etmemeli okan hoca. oyun kontrolünü elimizde tuttuğumuz zaman o gol 85'de de gelebiliyor. umarım kazanan taraf biz oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın