• 152
    şampiyonluk ihtimallerini az görüyorum, her ne kadar şampiyon olmalarını istesem de. hemen ofsatlayanlar olacaktır ama ben bunu galatasaray'ın şampiyon olamayacağını düşündüğüm için söylüyorum. favori maalesef beşiktaş. geçen yıl diğer takımların rezilliklerinden faydalanıp hiç haketmedikleri bir şampiyonluk aldılar. bu yılda bunu yapabilirler.
    bursasporun neden şampiyon olamayacağına dönersek; bu gece oynanan 22 mart 2010 bursaspor denizlispor maçının ikinci yarısını izledim. aslında 2-1 olana kadar iyi oynadı bursaspor. ama 2-1'den sonra inanılmaz sarsıldılar. tribünler sustu, futbolcuların eli ayağına dolaşmaya başladı. denizlispor'un gol atmaya mecali yoktu ama nerede ise atıyorlardı ikinciyi. kısacası söylemek istediğim bursasporluların bu stresi kaldırmakta zorlanacakları.
    öte yandan fikstür olarak avantajlı olduklarını düşünüyorum. beşiktaş ve galatasaray maçlarını dışarıda tutalım; kalan bütün maçlar orta sıralarda salınan takımlarla + cepte olan 3 puanları var. aslında sadece o beş maçı kazansalar bile galatasaray ve beşiktaşa yenilmeleri bir şey ifade etmeyecek. maç yapacakları takımların oyuncularının da bursasporun şampiyon olmasını isteyeceklerini düşünüyorum öte yandan. tabii işe teşvik primleri karışırsa orası farklı olur.( gerçi artık bunların kaldığını düşünmüyorum). bu avantajlarına rağmen yine de bursasporun şampiyonluk şansının en fazla üç büyükler kadar hatta daha az olduğunu düşünüyorum. inşallah biz olamazsak- ki muhtemelen olamayacağız- onlar olur...
App Store'dan indirin Google Play'den alın