resim
Kaan Ayhan
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Bek
Yaş:29
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 842
    3 mevkide( sağ bek-stoper-ön libero) eh işte şeklinde oynayacak ortalama oyuncu algısını oyuncuya yapıştıranlar tamamen ön yargıyla hareket eden düşük düzey futbol seyircisidir.

    kaan ayhan için doğru tanım defans tandeminde çok iyi bir sağ stoper olduğu gerçeğidir. milli takımda ozan kabak, merih demiral, çağlar söyüncü üçlüsü varken çağlar ile en uyumlu stoper kendisidir. hele yere göğe sığdırılamayan ozan kabak’tan çok daha iyi bir stoper performansını milli takımda vermiştir.

    fiziği yerinde, alman altyapısını almış en iyi iki üç yerli stoperden biridir. bir defans oyuncusunun olmazsa olmazı hava hakimiyeti becerisinde nelsson’dan çok daha üstündür ayrıca. kornerlerde ciddi tehdittir.

    yerli şartının olduğu yerde abdülkerim tökezler, nelson kaan tandemi yaparsın. olsa iyi olur ama stoperlerden biri kesin sol ayak diye şart yok.

    hatta yarın öbür gün nelsson’u satarsın iyi paraya, sol stoper alırsın kaan-yeni sol stoper tandemi olur abdülkerim iyi bir yedek olur gibi seçenekler oluşturur kaan.

    beşiktaş’a gitmesi çok ciddi bir boşluklarını doldururdu. her şeyi çok bilen taraftarımız biraz kendini dizginlerse umarım çok iyi bir transfer olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın