resim
Kaan Ayhan
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Bek
Yaş:29
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 840
    izlediğim maçlara dayanarak emin bayram’dan daha kötü olan, hiçbir mevkide sivrilemeyen joker. kendisini görünce aklıma direkt semih kaya geliyor. o da kötü stoperdi, o da bek falan oynardı, o da her iki pozisyonda kötü olduğu için ikisinde de kötü performans verirdi. yani bu kötü performansla sol beke de geçse orta sahaya da geçse pek bir şey değişmez. kötü dediğim galatasaray’da ilk 11 oynayacak futbolcu değil. yedek için olabilirdi ama emin bayram,metehan ve luyindama varken gereksiz bir transfer olur. çünkü sıra gelmez bu adama, gelmemeli. şu an yalnızca metehan’ın önünde benim gözümde. o da metehan’ı son bir senedir hazırlık maçları dışında izlemediğimden. hazırlık maçlarında iyi görüntü vermişti.

    şimdi kendisine joker dedik sağ bek de oynar dedik. ali turap gibi hakikaten kaliteli, avrupa’nın köklü kulüplerinin takip ettiği bir yerli bek varken ben ali turap’tan yana kullanırım hakkımı. bunun sebebi altyapı fantazisi falan değil. birincisi çocuk iyi topçu. hamza gibi o da katkı sağlıyor takıma. ikincisi zaten hali hazırda bek rotasyonumuzda boey ve dubois var. 3. alternatifin altyapıdan olması daha mantıklı ve kaan ayhan ali turap kadar oyun kurmada etkili olamaz.

    tüm bunların yanında konuşulan bonservis bedelleri 5 milyon euro ve maaş da yanlış duymadınız 1.7 milyon euro. kaan ayhan kulübünde kaç alıyor bilmiyorum fakat ben avrupada bir kulüp olsam 400-500 bin net ücret veririm sadece. 1 milyon euro’yu çıkarıp vermem bedava gelse. çünkü bakın ne dedim ben 500 bin euro veririm. yani diğer kulüpler de bundan fazlasını vermez. hele ki 1.7 milyon euro tam bir saçmalık. marcao ve luyindama tandemi zamanında o paraya oynadı. 10 tane kaan bir tane nelsson etmez. bu bonservis ile ya gider pahalı geldi diye vazgeçilen transferlere bütçe yaratırım ya da yok illa ben parayı çöpe atıcam bu benim eğlencem deniyorsa giderim 2-3 tane genç ne yapacağı belli olmayan kumar transferi yaparım. muhtemelen de daha az zarar ederim. en kötü maaştan kurtarır. şu adamı transfer etmenin zaten bir mantığı yok. bir de bu dalga geçer gibi maliyetler verken dünyanın en saçma transferi olur. bu adamı kim bu kadar abarttı bilmiyorum ama bundesliga’dan beri merak ederim özelliği ne bu adamın diye. yavaş yavaş çözdüm ben. gerçekten düzenli giydiği tek takım düsseldorf olan bir futbolcunun bu kadar istenmesinin tek sebebi günümüz sosyal medya çılgınlığı. adamı sebepsizce milli takıma aldılar, sonra pr’ı yapıldı haberler girildi. şimdi hiçbir şey yapmadan muhtemelen kulübünde kazandığının üç katı maaşla türkiye’ye getirmeye çalışıyor menajeri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın