resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 4192
    (bkz: yetiş ya mohammed)

    seferovic'in 2 haftada kendisini transfer eden teknik ekip tarafından üstünün çizildiği, gomis'in 20 dakikayı zor çıkardığı, icardi'nin gelip gelmeyeceğini veya ne zaman form tutacağını bilmediğimiz, alternatif herhangi bir ismin de basında geçmediği senaryoda gözümüz kapalı ilk 11'e yazıp geleceğimizi emanet edebileceğimiz isimdi. kendisine biraz güven ve özgüven, biraz taktik ve pozisyon bilgisi aşılasaydık şu 4 haftada belki 5 puan fazlamız olurdu.

    aksini düşünen varsa alternatif bir evrende geçtiğimizde maçlarda seferovic yerine forvete çam ağacı dikerek gol attırmayı da deneyebilir. takım oyunun arttığını, yunus'un falan kendisine ağaca çarptırarak duvar pası-alley oop yaptığını ve daha iyi oynadıklarını göreceklerdir.

    bize ilk geldiğinde de aynı şeyleri söylemiştim, bizde oynarken de, geçen haftaki golünü atmadan önce de. şimdi de aynısını söylüyorum: momo potansiyeli çok yüksek bir isim ve ligimiz için çok uygun ve gayet yeterliydi. adamı şut çekip kaçırdı diye kendi teknik direktörlerimiz aşağı çekti resmen, seyirciyle de alakası yok.

    bu seneye geldiğimizdeyse elimizde forvet yokken takımda tutmamak ve hatta yok pahasına göndermek çok büyük hata, arkasında farklı bir durum varsa ihanettir.

    bugün forvetsizlik yüzünden yine puan kaybı yaşarsak şampyionluğun faturasını, momo'yu takımdan gönderenlere yazarım. bugün takımda-yönetimde olanlarla birlikte, olmayanları da dahil ederek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın