• 73
    tolga ve beridze çok iyiydi ama ben marlon’u çok beğendim. ankaragücü geriden çıkarken sürekli kendisiyle çıkmaya çalıştı. çok enerjik bir sol bek. daha önce dikkatli izlememiştim hiç, bundan sonra daha dikkatli izleyeceğim. gerçi garibim kırmızı gördü isyan etti artık. kırmızısı doğruydu ama o pozisyonda kendisine faul yapılmıştı. faul verilse, kırmızı da olmazdı.

    beşiktaş’ın ileri ucu iyi ama savunması berbat. abdulkerim’i almakla nasıl bir stratejik hamle yaptığımızı yeni yeni anlıyorum. çok gol atmaları hava civa. ligi savunması iyi olan takım götürür. gedson bildiğin 2019 model selçuk inan gibi oynuyor takımda. ruhu emilmiş gibi. hiç beğenmedim sahadaki duruşunu.

    beşiktaş takımı henüz dişine göre bir rakiple oynamadı. ilk haftalar elbet her takım için zordur da o tempolu futbolu konya’ya, adana’ya, antalya’ya karşı oynayamazsın. alanya’da gördük, 0-3’den maç döndü ki alanya da iyi bir takım değil şu an için. bir de teknik adamları saçma sapan oyuncu değişiklikleri yapıyor. bence teknik adam konusunda da hata yaptılar. göreceğiz ilerde neden hata yaptıklarını.

    son olarak, geçen hafta fenerbahçe’yi izledim burda çok övülüyor diye, bu hafta da beşiktaş’ı seyrettim. bizden çok çok hazır değiller ki hatta defansif olarak biz bariz olarak üstünüz her iki takımdan da.

    8. haftadan sonra falan belli olur kimin ne olduğu. ben şu ana kadar bir tek başakşehir’i beğendim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın