• 16
    zamanında kendi turnuvasına katılmaları için ülkeleri "sizi milli takım turnuvalarından men ederim" diyerek tehdit etmiş organizasyon.

    dün gürcistan ile maç yaptık*. öyle bir maçtı ki göz ardı edilemeyecek bir sürü olay yaşandı. bu maçta kural hatası mı dersin*, kavga mı dersin, tribünden sahaya bir şeyler atmak mı dersin... her şey vardı. zamanında biz de ev sahibi olduk. hatta slovenya ülkemizde şampiyon olduğunda tribünlerdeki türkler alkışlıyordu slovenleri. bunu deme sebebim zamanında onlarla kavga etmemiz*. bizim ev sahibi olduğumuz organizasyonlarda hiç böyle şeyler yaşanmadı.

    dün milli oyuncumuz furkan korkmaz'a ve kondisyonerimiz eren hangün'a 3 gürcü oyuncu* ve 1 güvenlik görevlisinin saldırdığı söyleniyor. gürcistan koçu her ne kadar bilmiyorum dese de olay yaşanmış belli. eğer fiba gerekli görüntüleri vermezse turnuvadan çekileceğimizi söyledi ömer onan. fiba eğer gerekli aksiyonları almazsa ben çekilmekten gurur duyarım. hatta tehdit ile bizim ülke takımlarını da soktukları fiba şampiyonlar ligi'nden galatasaray'ın da çekilmesini isterim. avrupa basketbolu neredeyse türk sponsorlar ile dönüyor*. ülke firmaları bu kadar yatırım yaparken bir de dayak yiyor oyuncularımız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın