resim
Patrick John Miguel van Aanholt
Takım:-
Mevki:Sol Bek
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Hollanda
  • 1369
    hollanda milli takımı havuzunda yer alan sol bek.
    pva'nın bize gelmeden önce vaad ettikleri ile, bize geldikten sonra sundukları arasında çok aman aman bir farklılık bulunmamakta. bunu da geçenlerde sports digitale'de sinan yılmaz, uygulamalı olarak belirtti, izlemenizi tavsiye ederim. yılmaz, pva'nın transferi döneminde bir vide çekmiş ve bu videoda bugün ne yapamadığını orada da görüntülerle göstermiş. pva ile ilgili asıl olay, 8 yabancı içinde gözden çıkarılması en kolay yabancı olması;
    muslera-nelson- boey (dobuis)- torreira-oliviera (midstjö)-mertens- sefer(gomis) 7'sinin, yerli ikameleri neredeyse yok. türk sağ bekimiz de olmadığı için, insanlarda kazımcan'a bir hype var. eğer bu bölgeden birini daha türk yaparsak, okan hocanın direkt kerem'i keseceğini düşünüyorum, çünkü takımdan tamamen bağımsız oynuyor. yunus bu oynadığımız oyuna, kerem'e nazaran daha elverişli olduğundan yerlilerde de en zayıf halka kerem. o yüzden bu 3 yerli durumu böyle olduğundan ötürü bu sene hem kerem hem de pva'yı sürekli anacak gibi duruyoruz *.

    ne yapılabilir(di)?
    1. sağ beke yatırım yapıldığından ötürü, sol beke bir yerli takviyesi. bu isim bizim açımızdan ilk kazımcan değildi. büyük ihtimal bizimkiler eren elmalıya vs gitmişlerdir gibi duruyor. ama maalesef trabzon'a katıldığından ötürü, böyle bir bozukluk var maalesef.
    2. kaleci. eğer muslera dünya kupasında oynamamış olsaydı (uruguay'ın durumunu bilmiyorum, ama katılıyorlardır diye düşünüyorum) belki iç saha maçlarında okan-muslera yapılır, sol açığa yabancı ile işler yürütülürdü, ancak, muslera hem sezona iyi başladı, hem de böyle bir aksiyona girilecek bir ortam olmadığı da ortada (ki bizim en büyük sorunumuz burası, geçen sezonu üst sıralarda bitiren takımlarda kaleci yerli, bu nedenle önde inanılmaz bir rahatlık elde ediyorlar)
    3. yerli bir forvet almak, kullanmak: burada aslında alternatifler de vardı, ancak herhalde mali nedenlerden ötürü transferler gerçekleşemedi.

    yazı uzun oldu, ancak ben pva'ya ödenen yıllık ücreti çok bulsam da, benzer bir oyuncuyu bonservisle beraber 3 senelik toplam maliyeti 5.1 milyon euro'ya bulamazdım diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın