resim
Çağlar Söyüncü
Takım:Atlético Madrid
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 336
    leicester city menajeri brendan rodgers'in kafayı taktığı ve hiçbir şekilde oynatmadığı lc takımının en iyi stoperi. büyük liglerde transfer dönemi kapandığı için -brendan kovulmadıkça- ya oyuncuyu tüm yıl kenarda bekletecekler ve sözleşmesi bitip serbest kalacak ya da açık bir ligle anlaşacaklar.

    açıkcası çağlar söyüncü'nün bu seviyelerde oynarken asla türkiye ligine döneceğine ihtimal vermiyordum ancak, gerek oyuncunun kulübünde forma bulamaması, gerek sözleşmesinin son yılı olması, gerekse de büyük liglerde transfer döneminin kapanması dolayısıyla az da olsa bir ihtimal görmeye başladım.

    nelsson & abdülkerim ikilisi çok iyi gidiyor ancak uygun şartlarda çağlar'a kimse hayır diyemez. çağlar gelirse rahatlıkla 3-5-2'ye dönülebilir ya da rotasyonda çok iyi bir stoper olur. ayrıca genel olarak yerli rotasyonunu derinleştireceği için yabancı bir hücumcu kanat alsan her türlü hamle olasılığını artırır.

    çağlar söyüncü nerede olursa olsun kişilik olarak beğendiğim bir oyuncudur. umarım oynamaya başlar ve kariyerine en iyi şekilde devam eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın