• 1
    2024 yılında yapılacak ve galatasaray'ın bir sonraki başkanını belirleyecek olan seçim. diğer ihtimalde de dursun özbek yeniden seçilecek.*

    kim aday çıkacaksa şimdiden hazırlanmaya başlamalıdır. başkan adaylarının hedefi şampiyonlar liginde her sezon en az gruptan çıkmayı alışkanlık haline getiren bir takım kurmak olmalıdır. adayların plan projelerini şimdiden oluşturmaya başlayıp, hazırlıklı ve ne yapacağını bilerek göreve gelmeleri çok önemlidir. bunun dışında taraftarlarla da sosyal medya üzerinden bu planlamaları paylaşıp kamuoyu ve taraftar desteğini de üzerlerine almalıdırlar.

    zannediyorum galatasaray taraftarı artık 2015'ten beri dursun özbek, burak elmas, eşref hamamcıoğlu ve metin öztürk dışında kimsenin başkanlığa aday olmak istememesinden bıktı. sağolsun bir tek mustafa cengiz kimse aday olmaya cesaret edemeyince kurtarıcı olarak elini taşın altına sokup bizi dursun'dan kurtarmıştı.

    galatasaray ünal aysal'ın oluşturduğu kadro yapısıyla 2011-2015 arasında 4 yılda 3 kez şampiyon olduktan sonra hep başkanlık krizi yaşadı. doğru isimler sorumluluk almaktan kaçındığı için kulüp 2015'ten sonra yanlış isimlerin elinde (mustafa cengiz dönemi olan 2018-2021 hariç) hiçbir başarı kazanamadı.

    2015'te dursun özbek aday olup seçildi. galatasaray tarihinin en utanç verici iki sezonunu geçirdi. avrupa'dan men edildi. 4 yıl ffp'ye mahkum edildi.

    dursun özbek'in kurnazlığı neticesinde 2018'de iki seçim oldu. şükürler olsun mustafa cengiz insiyatif alarak hem 20 ocak 2018'deki hem de 26 mayıs 2018'deki seçimlerde dursun özbek'i sandığa gömerek galatasaray'a nefes aldırdı. fatih terim hamlesiyle kulüp 2 şampiyonluk alıp beşinci yıldızın %40'nı kazandı, bir şampiyonluk gol averajıyla gitti.

    2021'de burak elmas, eşref hamamcıoğlu, metin öztürk, yiğit şardan ve ibrahim öztürk gibi görünürde çok nitelikte hiç adaylı seçim yapıldı. kim kazanırsa kazansın galatasaray'a fayda getirmeyecek adaylar yarıştı. seçilen başkan burak elmas ile galatasaray facia bir sezon geçirdi. burak elmas verdiği zararlar sonucu çekip gitti, olan galatasaray'a oldu. burak elmas lüks hayatını sürdürürken, galatasaray gördüğü zararlarla toparlanma mücadelesi veriyor.

    2022'de tarihin en kötü başkanı dursun özbek ve eşref hamamcıoğlu dışında aday çıkmadı. ihraç edilmesi gereken dursun özbek tekrar başa getirildi. galatasaray bir kez daha onun verecebileceği zararlara açık hale geldi.

    liyakat sahibi, liderlik vasfı bulunan galatasaraylı iş adamlarına sesleniyorum. yani hayret ediyorum doğrusu. koskaca galatasaray'ı adaysız bırakıp burak elmas'ın, dursun özbek'in eline teslim etmeye utanmıyor musunuz? hiçbirinizde mustafa cengiz'in cesaretinin zerresi yok mu? niye aday çıkmıyorsunuz da temcit pilavı gibi hep aynı beceriksiz kişileri aday olarak görüyoruz biz?

    galatasaray'ın en büyük sorunu başkanlık sorunudur. en az 3+3 yıllık başkanlık yapacak ve ünal aysal, mustafa cengiz tadı bırakacak ve idari, ekonomik ve sportif başarı getirecek bir yönetim sağlayacak başkanı bulmamız gerekiyor.

    2024 kampanyaları şimdiden başlasın. uzun vadeli planlarla ancak başarılı olabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın