resim
Enner Remberto Valencia Lastra
Takım:Internacional
Mevki:Santrfor
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Ekvador
  • 178
    --- alıntı ---

    madde 43 – kural dışı hareketler
    futbol oyun kurallarına aykırı olarak sert ve ciddi faul yapan futbolculara 2 ila 4, şiddetli harekette bulunan futbolculara ise 3 ila 6 müsabakadan men cezası verilir.

    --- alıntı ---

    pfdk kuralları net, ancak buna rağmen bu arkadaş 1 maç ceza aldı. tekmeyi yiyen konya'lıya tarihte bir ilk yaşanarak var'dan sarı çıkı. ve başka bir ucuz sarı ile oyuncu sayıları eşitlendi. devran tamamen fb'yi üzmemek, tüm rakip haya'ları patlatsalar bile minnoş fenerlileri incitmemek üzerine kurulu.

    yok haksız tahrik indirimi, yok iyi hal inidirmi, takım elbise giyme indirimi..geçiniz lütfen.. vallahi ben bıktım artık. beddua edip günah kazanmaktan da, bu haksızlıkları görüp kahromaktan da yoruldum.

    iki sene evvel momentumu arkamıza almışken mostafa'yı ankara'da rezil bir şekilde atmalarını unutmadım.
    geçen sene avrupa'daki iyi sonuçlardan sonra momentum kazanacakken diagne'nin var'dan dönen nizami golünü hemen sonraki hafta bu sefer kasımpaşa'ya nasıl olduğunu hala anlamadığım bir şekilde var'dan çıkan ucuz penaltıyı, imparator ağzını açtığında verilen alt limiti 6 maçtan başlayan cezaları unutmadım.

    şu hareketi geçen sene veya ondan önceki herhangi bir sezonda biz yapsak ki çok daha hafif müdahelelere -örneğin emre'ye, diagne'ye verilen 2+ cezalar - minimum 4 maç ceza çıkacağına her şeyin üzerine yemin edebilirim. bize karşı öylesine aşağılık bir nefret içindeler.

    bunları bireysel çaba ile insanlara sosyal medyadan anlatmaya imkan yok. ben denedim olmuyor. her maç bariz haksızlıklar ortada olsa dahi fbjk arsızlığı ergen cevaplarla sinirlerinizi geriyor. yönetim bize verdikleri sözlerini tuttup bir şeyler yapmazsa biz daha çok farklı başlıklar altında teknik taktikten konuşuruz. bu iş kamera karşısına çıkıp bağırıp çağırmakla da olmuyor biliyorum - geçen sene tarhimizin en kepaze başkanı burak elmas yok şöyle bağırdım, böyle masaya elimi vurdum dediğinde tff ışık hızıyla açıklama yapıp bizi şamar oğlanına çeviriyordu - işler böyle yürümüyor biliyorum ama çıkıp bir şeyler yapmak zorundalar.

    yoksa dünyanın parasını harcamaya hiç gerek yok. hakemi lig boyu yenip şampiyon olamazsınız. farzı misal bundesliga'ya hakem diye beni çıkarsanız, yaşar kemal'den, 6sn alper'den daha kötü peformans göstermeden bayern'i şampiyonluktan edebilirim. ama orası almanya, ilk maçın devre arası beni şutlarlar muhtemelen..

    işin özeti biz bu masalarda var olamazsak, medya'da, tff'de, pfdk'da, mhk'de, var'da her masada yer alamazsak, hakkımızı koruyamayıp, kaderimizi ali koç'un 48 yıldızlı logo'sunu kullanan organların insafına bırakırsak 11 tane icardi de alsak şampiyon olamayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın