resim
Michy Batshuayi-Atunga
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:1.85
Uyruk:Belçika
  • 257
    özellikle türkiye’de topu kalenin içine sokmak konusunda çok sorun yaşadı ama burak ve gomis gibi “pozisyona girebilen” forvet. sürekli aranangillerden.

    10 numara eksikliğimiz ve oliviera’nın topla katedememesi sebebiyle biz pozisyon çok yaratan bir takım değiliz. aslında bize daha yarayacak bir oyuncu.

    beşiktaş aboubakar oyununu direk kendisinden beklediği için çok kötü bir algı oluşturdular üstünde. sergenin terkedip sadece ghezzal’ın ayağına bakan kötü bir beşiktaş’a rağmen 14 gol yerden yere vurdukları bitiricilik için de kötü bir sayı değil. kiralık olmadığı ve kendisine uygun bir takımda 20’yi de rahat geçecek bir adam.

    belçika, dortmund, chelsea gibi takımlarda oynamış sakatlık sorunu olmayan fiziği kuvvetli 28 yaşındaki adamın bu kadar tü kaka yapılma sebebi çok tuhaf.

    fener bir ay maxi gomez dedi, sörloth’u son ana kadar bekledi, şimdi mecburiyeten kaldığı bu adamı getirince yine formunu etklileyecektir. zaten 4-1-3-2 gibi öndeki 5’linin başı kesik tavuk gibi koşturduğu sistemde iyice öğütülür. siyahi olması saçını toplaması sağa sola koşturması filan tam lincoln’lü bruma’lı fener’in kaos futboluna tersten uygun bir oyuncu olacak:)

    hiç beşiktaş semtine uğramasaydı kendisiyle başka bir hikayemiz olabilirdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın