resim
Sérgio Miguel Relvas de Oliveira
Takım:Olympiakos
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:32
Boy:1.81
Uyruk:Portekiz
  • 543
    bir kere karakter olarak alfa bir karakter.

    bunun ekmeğini maçlarda hakemlere karşı kullanarak yiyor. insan psikolojisi böyledir. sarı kartlık pozisyonlarda kart yemeden geçti birkaç maçta(hatalı yediği de var) emre kılınç'ın kırmızı yediği bir pozisyon vardı ya 2 sene önce orada oliviera olsa vermezdi hakem. emre fazsıyla süt. kaşar oyuncu olmak başka bir meziyet, faulü bile özenli yapar, cool olursun. elin yüzün kızarmaz, normal gösterirsin her şeyi.

    kaç yıldır takımda "piç oyuncu" eksiği var bunu kapatanlardan biri.

    oyununa bakarsak takımda şu an pas kalitesi en iyi oyuncu kendisi olabilir. henüz %100 de değil ayrıca ama orta sahada topla yaptıklarını hafife almak komik oluyor.

    bir de siz orta sahanızın yalnızca tackle ile top kapmasına defans diyorsanız bilemem ama kendisi pozisyon almayı son derece iyi biliyor. bu sayede bir pas açısını kapatmak, pasın açısını veya şiddetini değiştirmek bile atağı kesebilir, tehlikeyi önleyebilir. bunu futbol oynayanalar veya futboldan anlayanlar bilir.

    fiziksel olarak daha iyi olmasını ben de istiyorum ama oliviera zaten üzerine oyun planlaması yapman gereken bir profil.

    6-8-10, 6,5-8-8, 6,5-8,5-10, 6-6-10, 8-8-10 farklı oyuncu tipleriyle oynanan farklı oyunlar.

    ben serbest vuruşlarına kuruldum sadece biraz, bir topu direkten döndü diye her topa gidiyor. mertens var abi orada, daha tehlikeli kullanabilir. oliviera sürekli baraja vuruyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın