resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3502
    bir grup taraftarın önce fatih terim sonra da domenec torrent’te olduğu gibi iki kutup oluşturmaya çalıştığı teknik direktörümüz.

    daha takımımızın başına geçeli doğru dürüst bir zaman bile olmamışken onu eleştirenler tarafından “fanatikleri, taraftarları, savunucuları” gibi ifadeleri görmeye başladık. bunları yıllarca takımın başında kalan fatih terim’i savunanlar için kullanabilirsiniz, haftalarca galibiyet dahi almadan takımın başında kalan torrent’i savunanlar için de söyleyebilirsiniz ama bunları henüz sezonun başında, neredeyse yepyeni bir takımla, henüz 4 resmi maça çıkmış ve puansal olarak da kötü durumda olmayan bir teknik direktörü destekleyenler için söyleyemezsiniz. bu net bir şekilde art niyettir.

    şu ana kadar olanlarla hangi taraftar bir teknik direktörün fanatiği olabilir ki? aklıselim davranıp henüz onu asmak için erken olduğunu düşünmek, takımın göze çarpan problemlerinin zamanla halledilebilecek şeyler olduğunu düşünmek, sürekli teknik direktör değişikliğinin de takıma her halükarda zarar vereceğini bilerek hareket etmek kişi fanatikliği midir?

    yahu son yılların en iyi galatasaray futbol takımı 2011-2012 sezonundaydı ve açın bakın o sezon galatasaray ilk 11 haftada ne yapmış. 5g 4b 2m ile 12. haftaya girmiş. ondan sonra da 9 maçlık galibiyet serisi yakalamış. demek ki zamanla bir şeyler düzelebiliyormuş. biraz sabretmek ve gerçekten seviliyorsa takımı desteklemek çok zor olmasa gerek, değil mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın