resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3487
    ilk 4 haftasındaki performansıyla yargılamayacağım, hatalarından ders çıkarmasını umduğum teknik direktör. özel hayatta denk geldiğim kadarıyla çok mütevazı ve iyi yürekli insan.

    hocam reçeteyi veriyorum:

    1) yurt dışından set hücumları ve kontra atak uzmanı taktisyen antrenörler getirelim.
    2) oyunculara mental anlamada destek olacak ve düzenli şekilde herkesle haftada en az bir saat geçirecek spor psikologları / performans koçları tutalım.
    3) takıma koşu mesafesi ve tempo katacak 2-3 tane genç transfer yapalım, özellikle kanat ve forvet bölgeleri için elzem ve acil. keşke momo'yu göndermeseydik diyorum, seferovic önümüzdeki 3-4 maç ilk 11 başlayacak seviyede değil malesef, gomis de 90 dakikayı çıkartamaz. sorunu siz yarattığınız için çözümü de size bırakıyorum.
    4) camia içi iletişimi ve sinerjiyi güçlendirelim. taraftarları futbolcuları desteklemeye yöneltelim. futbolcuları da taraftarlar için mücadele etmeye.
    5) yönetimi hakem hataları ve saha dışı faktörlerle ilgili daha aktif olmaları için zorlayalım, gerekirse basın toplantılarında taraftarın önüne atalım. taraftar güçlü bir figür arıyor, sen sağlam durursan senin arkanda durup gereğini yapar.

    rakiplerin hepsinin çok ciddi zayıf noktaları var ve uzun maratonda bütün defoları ortaya çıkacak. bu adımları atarsak önümüzdek durabilecek bir takım veya lobi yok bu sene. oyun ve yaklaşım şu ana kadar bize umut vermiyor ama her şey bir kıvılcıma bakar. başarılar diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın