resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3478
    bireysel hatalar olmadıkça nadiren gol pozisyonu veren bir takım yaratmayı başarmış olan teknik direktörümüz. set hücumunda yetersiz olduğumuz aşikar. bunun birinci sebebi seferoviç'in kendisinden beklenen hiçbir şeyi yapamaması. iyi bir forvet transferiyle gol yollarında da açılmaya başlayacağız. hocanın eleştirilecek tek yanı, bana kalırsa, seferoviç transferini istemesi ve diagne ile momo'yu aynı anda göndermesi. az buz bir hata değil maalesef ama ben olumlu sinyallerin ağır bastığını düşünüyorum.

    geride nelsson-abdülkerim, ortada sergio-torreira daha birkaç maçtır birlikte oynuyorlar. iskeleti değişen her takımda olacağı gibi uyum sorunları yaşıyoruz. 11-12 galatasaray'ı da lige harika başlamamış, hepimizin özlemle andığı oyunu içerdeki fener derbisine kadar sahaya yansıtamamıştı. ilk hafta ibb'ye, sonrasında içerde antep'e yenildiğimiz hayal kırıklığı maçlarımız olmuştu.

    şu an için özellikle hücumda çalışılmış aksiyonları görebiliyoruz ama nihayete ermiyorlar henüz. birincil sebebi son yılların en büyük kazığı seferoviç. samimi söylüyorum eren derdiyok'un 5 sene önceki halini sefer yerine koysak şimdi +3 puanımız ve an az 5 fazla golümüz vardı.

    çok eleştirilen oliveira dahil, sefer hariç, tüm oyuncularda gelişme var. burada hoca düşmanlığı yapan bir arkadaş var, upuzun da bir entry ile düşmanlığının altını doldurmaya çalışmış sanki daha ilk maçlar oynanmadan hocayı gömmeye başladığını bilmiyoruz gibi son maçlardan örnekler vermiş olan kişiden bahsediyorum. onun haricinde hocayı harcamaya yer arayan görmedim. bu da olumlu. ben güveniyorum kendisine, goller de gelmeye başladıkça rüzgarı arkasına alacak ve bu yıl şampiyon olacak okan hoca.
App Store'dan indirin Google Play'den alın