• 189
    yoğun bakımda olan eski başkanımız. acil şifalar kendisine.
    ondan ayrı olarak bir iki kelam etmek istiyorum.
    #341016 numaralı giride galatasaray'ı ölüm döşeğindeyken bile karıştırdığı iddia edilmekte. neye dayanarak bu yazılmış onu da bilmiyorum. birebir konuşmasını mı dinlemiş ölüm döşeğindeyken, yoksa sokunduruk medyanın sokunduruk bi haberi ile mi hareket edilmiş bu giri girilirken. muhtemelen ikincisi.

    anlayamadığım dava bir insanın ölümünden kötü ne olabilir ki. hala karıştırmaktan falan bahsediliyor ilgili giride. hakkımı helal etmem falan. bu adamın ölümünden daha mı değerli şu sokunduruk medyanın haberleri. hadi diyelim bir şey yaptı ve ortalığı karıştırdı özhan canaydın. ne yapmıştır en fazla. adnan öztürk'ü destekleyen bir destekleme konuşması mı? aslantepeyi baltalayan bir hamle mi? "ölüm döşeğindeyken" ne yapmış olabilir? aklıma gelmiyor şimdi bahsedilen kötü ihtimaller. ne onlar cidden merak ediyorum.

    bu adam iyisiyle kötüsüyle başkanlığımızı yapmıştır. icraatleri diğer dönemlere göre o kadar çarpıcı olmayabilir*, kötü bi hastalıkla pençeleşirken de bu tür girilerin yazılmasını haketmiş biri değil.

    geçmiş olsun eski başkan. inşallah sağlığına kavuşur, o temellerini attığın stadda ilk maçı ve dahalarını izlersin. allah şifa versin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın