• 13
    goller atılır, maçlar kazanılır, kupalar alınır… ya da hatalar yapılır, goller yenir, kendi kalene goller atılır, maçlar kaybedilir, kupalar kaçar… hepsi gelir geçer, şair demiş ya asaleti bize yeter :)

    ben bir problemden ve bu problemin kalıcı olmasından korktuğumdan bahsetmek istiyorum. taraftar olarak takıma destekten çok baskı oluşturduğumuzun hissindeyim. bizim oyuncumuz iç sahada kendini destek ile beraber çok daha iyi hissedeceğine sanki baskı altında oynuyor gibi oynamakta. bu başarı ya da başarısızlıktan bağımsız olarak büyük bir problem.

    isimden bağımsız tüm oyunculara umarım destek verilecek maç olur. tek tek hepsi tribünlere çağırılarak arkasında olduğumuz hissetirilebilir. bu maçı kaybedebiliriz, fark da yiyebiliriz. kötü senaryoda da destek verebilirsek o zaman hem bizim adımıza hem takım adına mutlu günler görürüz. ekip yeni, takım yeni, yer yer genç oyuncularımız var. bireysel olarak oyuncuları beğenmiyor olabiliriz, bazıları formsuz olabilir ama elde bu var. hepsi bizim oyuncumuz. geçmişi geleceği bir kenara bırakıp arkalarında durmamız gerekiyor. her şeyden önemlisi galatasaray formasıyla maça çıkan futbolcu türk telekom arenada kendisini 1-0 önde hissetmeli.

    skordan bağımsız, takım ve taraftarın yarınlar yokmuşçasıma bütünleştiği maç olur umarım. inanın o zaman futbol hepimize keyif verecek. sahadakine de tribündekine de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın