resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 3551
    28 ağustos 2022 trabzonspor galatasaray maçıyla beraber artık net bir şekilde futbolu bilmediğine eminim. futbolu bilmediği gibi takım oyunu ve takımdaşlık gibi kavramdan da hiç ama hiç haberi yok.

    maç boyunca yaptığı tek olumlu hareket, rakibin arasına girip şansa geçtiği pozisyon. bu pozisyon dışında ne press yaptı, ne bekini kovaladı, ne kenara gidip pas istedi, ne doğru düzgün pas verebildi.

    kesinlikle dışarıdan bir yardım alması gerekiyor. geçen sene yılın başında bunu oynadığı ilk maçlarda bunu söyledim. (bkz: #3232678). hem yardım almalı, hem de bir süre kenarda oturmalı.

    saha içindeki tavrı, hareketleri taraftarın ve artık kendi arkadaşlarının bile gözüne batıyor. takımı aşağı çektiğini düşünüyorum. her kanat oynayan cristiano ronaldo gibi oynamak zorunda değil, sürekli içe doğru yönelmek zorunda değil. orta yapamayan kanat oyuncusu olamaz.

    geçen sene çok iyi oynayıp hiç teklif alamadığı için mi, fazla şöhreti yönetemediği için mi yoksa kendisini gereğinden çok daha iyi gördüğü için mi bilmem ama hiç doğru yolda değil. umarım toparlar ve takıma faydalı olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın