resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 3567
    yahu delirdi mi bu taraftar diye tepki vermeme sebep olan genç oyuncumuz. arkadaşlar çıldırdınız mı nedir bu öfke? yahu bu çocuk illa ki alışma süreci yaşayacak. geçen sene tek adam üstüne oynadık bu olaydan sıyrılıp takım içinde işleyen bir makine olmak ne kadar zor sizin aklınız almıyor sanırım. bu her ne alanda olursa olsun alışması aşırı zor bir durum sadece fiziksel ve taktiksel olarak değil aynı zamanda mental olarak zaman alacak bir süreç bu. az sakin yahu. hemen kızağa çekilsin şu bu söylemleri başlamış. bir de şu hata var, yunus ve kerem aynı profilde oyuncular değil. kerem açık alanda daha skora yakın bir oyuncu fakat yunus daha komple, hem kilit açıp hem de kendi skorunu üretebilen bir oyuncu. kerem set oyununda zaten bu yüzden geçen sene zorlandı. e bu sene takım daha güçlü tabi ki zorlanacak çünkü anadolu takımları inatla kapanıyor bize karşı.

    kimsenin dile getirmediği olaylardan başka biri de kerem'in futbol zekasını geliştirecek bir hocaya ihtiyacı var. bu fatih terim'le bir nebze olsun gelişiyordu çünkü çalışılmış koşular hangi durumda ne yapacağı gibi şeyler önceden antrenmanda gerçekleştiriliyordu belli ki. bu sezon yanında daha iyi oyuncularla oynarken oyun zekasının yetmeyebileceği anlar olabilir, bu da zamanla gelişecektir çünkü bu çocuk tam bir sünger. önüne hangi hareket gelirse emiyor. burada hocanın işi kerem'in motivasyonunu ve zekasının keskinliğini üst düzeyde tutmak olacaktır. umarım yanılırım ama okan buruk'ta ben bu ışığı görmüyorum.

    daha çok şey yazarım ama gerek yok. asıl odaklanmamız gereken taraftar olarak saçmalamamak, az süre verin de alışsın çocuk yahu ne bu kin ne bu nefret? kendimize gelmemiz lazım taraftar destek olur köstek değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın