resim
Dries Mertens
Takım:Galatasaray
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:37
Boy:1.69
Uyruk:Belçika
  • 589
    orta saha gibi oynatıldığı müddetçe her maç bu eforu göstermesi kendisine zarar olacak olan futbolcu. dün ki maçta çok iyi oynaması kendisinin yanlış kullanıldığı gerçeğini değiştirmiyor maalesef. gomis 90 dakika çıkaracak kapasitede değil, seferovic düşük performans gösteriyor ve elinde hepsinden daha kaliteli bir forvet oyuncusu var adı da mertens.

    şu an ki kadro 4-3-3'e oldukça uygun vaziyette ve okan hoca ısrarla mertens'i orta saha gibi oynattığı sürece bu sahip olduğu eforu da ilerleyen haftalarda gösteremeyecek. bu adam forvettir ve kariyerinin gidişatını değiştiren şey ise sarri'nin kendisini forvet yapmasıdır. false 9 rolünü dünya üzerinde oynayan en iyi oyunculardan biri ve bu rolde oynadığı vakit etrafında ki oyuncularında performansını inanılmaz arttıracak yetkinlikte.

    galatasaray'ın icardi falan peşinde koşmasına gerek yok. elinde müthiş bir forvet var ve ısrarla kullanmıyorsun hakikaten akıl alır gibi değil. okan hocanın bana göre yapacağı en büyük hamle mertens'i kendi mevkisinde oynatmasıdır. bakın bu tercih sezonun tamamını etkileyecek bir tercih.
App Store'dan indirin Google Play'den alın