resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 3553
    geçtiğimiz sezon tek başına galatasaray hücumunu taşıyan oyuncuydu, o yükü kaldırabilmesi büyük başarıydı. bu sezon bambaşka bir takım kuruldu ve mertens'in gelişi sonrası hücum daha dengeli şekilde dağılacak. sezon başından beri kerem takıma yeni katılmış ve kendini ispat etmeye çalışan bir oyuncu izlenimi veriyor, kapasitesinin dışında çok ekstra işlere kalkışıyor ve takımdan bağımsız şekilde oynuyor. biraz basit oynamayı öğrenip aceleci oyunun törpülese o istediği boşlukları fazlasıyla bulacak. çizgiye bastığı durumda da oyunun iki yönünü oynamalı ve savunma sorumluluklarını aksatmamalı.
    oyun karakterinde çelişkiler var. sol kenarda forvet gibi davranmaya devam edecekse getirdiği savunma zaafiyetlerinin hücumda olumlu bir dönüşü lazım. mesela geçen sene trabzon nwakaeme'den ciddi skor katkısı alınca getirdiği savunma zaafları çok göze batmadı çünkü hücumda yaptıkları ekstra işlerdi. kerem o bireysel yeteneğe sahip değil, kenar oyuncusu olduğunu unutmamalı.
    dar alanda etrafında olan oyuncularla pas bağlantılarını geliştirmeli. içte görev aldığı zaman bir oyuncunun takımdan kopuk olmaması gerekiyor. topa basmayı bilmeli ve biraz kafayı kaldırarak oynamayı öğrenmeli. kerem sorumluluk alan ve mücadeleden kaçmayan bir oyuncu, biraz odağını sahaya verirse üstesinden gelecektir. dört hafta itibarıyla kötü performans gösterdi ama çabuk vazgeçilecek ve bir çırpıda silinip atılacak bir oyuncu değil, eksikleri çok formdayken de vardı. onunla rekabet edebilecek bir oyuncu almak gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın